حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

واکنش سازمان ملل به اظهارات نتانیاهو درباره کرانه باختری

دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به پیامدهای اقدام احتمالی رژیم صهیونیستی به الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی هشدار داد و تأکید کرد که چنین تصمیمی می‌تواند عملیات صلح را نابود کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۱۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل به وعده‌ جنجالی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه‌ باختری به اراضی اشغالی واکنش نشان داده است.

 

«استفان دوگاریک» سخنگوی گوترش طی کنفرانس خبری در مقر این سازمان در نیویورک گفت: «از بیانیه نخست‌وزیر( اسرائیل) مطلع شده‌ایم و موضع دبیرکل در این خصوص واضح و مستمر است و مفاد آن این است که اقدامات یک‌جانبه هرگز برای عملیات صلح مفید نیست.»

 

دوگاریک افزود، موضع دبیرکل در این خصوص تغییر نکرده است.

 

این سخنگو در ادامه گفت: «معتقدیم این احتمال( آنچه نتانیاهو درباره آن سخن می‌گوید) برای احیای مذاکرات، صلح منطقه‌ای و راه‌حل تشکیل دو کشور تخریب‌کننده خواهد بود.»

 

وی گفت: «هر گونه تصمیم اسرائیل برای اعمال قوانین, احکام و حاکمیتش بر منطقه اشغالی کرانه باختری، هیچ‌گونه مبنای حقوقی بین‌المللی ندارد.»

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز گذشته اعلام کرد که درصورتی پیروزی در انتخابات آتی رژیم صهیونیستی حاکمیت «اسرائیل» بر منطقه غور اردن و شمال بحر المیت را به رسمیت خواهد شناخت.

 

 

نتانیاهو گفت: «منطقه غور اردن اولین اقدام من پس از پیروزی در انتخابات خواهد بود و پس از انتشار طرح ترامپ حاکمیت اسرائیل بر دیگر شهرک‌ها را نیز به رسمیت خواهم شناخت.»

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار